Fredag morgon

Ska baka idag. Det kommer bli en bra fredag.






Inlägg 231435

Igår gästade Donnie Darko vardagsrummet. Vet inte hur många gånger jag sett den. För många gånger.





Svettig Diva

Är på ruggigt bra humör. Dansar runt i lägenheten till disco och jag känner mig så.... DISCO.!! Waacking har gjort mig till en diva och jag älskar mig själv i spegeln dasandes 2step. Flaxar med mina armar och händer. Om jag bara hade varit lite mer ambitiös under klasserna hade jag nog dansat okej vid det här laget. Men det är svårt. Fort, så jävla fort ska det ju gå. Kan inte klaga på fotarbetet. En musikvideo hade inte suttit fel. Solen skulle gassa och jag skullle dansa på gatorna med ett paraply i handen. Skulle jag våga bjuda upp den söta tjejen i kassan på ica? Hon skulle kunna dansa med mig i rulltrappan vid mariatorget. Vi pussas och kramas i vår rutin. 

Jag kanske är knäpp? Men sån är jag. Jag fortsätter dansa fram till M som jag ska fika med ikväll. Hon är väldigt kul och kanske, med lite tur, vill hon delta. 


 
♪ Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own



Give me some Garboing

Hittade en ganska snygg Waacking battle från förra årets finalister i 4 Da Next Level i Korea.

Jag vill dansa Greta Garbo och vada i glitter.
Men det får bli nästa vecka.





Lördag kväll

Sitter i vad jag skulle kalla en främlings soffa. V har en släckting. Hennes soffa. Som vanligt kan jag inte sova. En dålig vana. Skriver ett inlägg när jag känner mig som mest ensam. På natten. När jag inte kan sova.

Kan inte påstå att jag är ensam just nu. Han sover. Fint. Ska snart krypa ner och hålla om min... min... Pojkvän. Det rullar fint på tungan. Pojkvän. Pojkvän V. Han drömmer säkert bra. Jag vill veta vad han drömmer om. Jag försöker dela med mig av mina drömmar. Inte säker på att han förstår.

Om jag fick välja vad jag skulle drömma om inatt. Då skulle jag drömma om varma vårdagar. Trött på vintern.

Fittnacke

Jag var på väg till jobbet. Fick vända.
Knäppte liksom till i nacken. Skrek lite i vagnen.
Nu sitter jag hemma. Med halsdukar och iprensalva. Dricker te. Va ska man annars göra. Kan inte röra mig. Smärtan bockerar alla mina fantasier. Kan inte fly iväg någonstans. Får sitta här. I nuet. Och bara ha ont.  

Tisdag eftermiddag

Jag har ont i nacken. Hoppas jag kan träna ikväll ändå. Bror spelar Bioshock 2. Jag deltar. Skulle träffat pappa idag. Men jag orkar inte. Trots att jag känner till hans brist på att visa uppskattning så tvivlar jag på att han tycker om besöken. Alltid lika pesimistisk. Ingenting kan få honom att ändra åsikt och jag hoppas ibland att jag kunde laga middag åt honom utan att behöva lyssna på hans gnäll. Hur svårt kan det vara att visa lite uppskattning? Bara lite lite uppskattning? Kanske hinner jag ångra mig till kvällen. I slutänden kommer det ändå bara vara jag som hälsar på. Kollar läget. Brorsan har redan tappat lusten. Jag vill också tappa lusten. Men pappa vet vilka knappar han ska trycka på. Så jag fortsätter att känna medlidande. 




Måndag eftermiddag

Igår var det alla hjärtans dag. Tycker det är lite av ett skämt. Trots att jag har haft turen att fira den med någon varje gång nu i några år. Månstergod kanelbullesemla + varm choklad. Glömt mitt bankkort hemma och lite löjlig blev hela grejen när jag under kvällen bara blev serverad. Det var en fin dag visst. Men visa uppskattning kan man göra vilken dag på året som helst. Tycker jag. Bio vart det igår också. Såg "Farsan" och jag tyckte att den var helt okej. Lite besviken. V skrattade högt. För övrigt, det kommer bli en bra vecka. Ska nog ta på mig en klänning någon dag och känna mig lagom söt. Kanske rosetter i håret.


♪   Tiger Lou - Sell Out

 
   

Lördag kväll

Hemma sitter jag och lyssnar på musik. Hur bra som helst. Trösta mig själv lite. Fick inte dansa till dubstep igår kväll på grund av en jävla fittgästlista. Jag ville dansa. Jag var så peppad. Tog till mig hela världen den dagen. Men ingen idé att lipa. Omväxling förnöjer och nu är jag en ny människa. Helt plötsligt hade man pojkvän. Jag blir kallad flickvän igen. Känns bra. Kanske är det kärlek som spökar inom mig? Jag har ont i ryggen och nacken. Sovit dåligt. Äter ganska bra. Tränar ganska bra. Lite goda morgonrutiner skulle vara bra också. Skaffa ett till jobb kanske? Ett jobb att slösa tid på när alla andra jobbar. Då räknar jag med långa dagar. Men inte nu. Lördag. Jag har helg. Och jag mår hur bra som helst. Lite nere kanske.  



   Burial - Archangel





Torsdag kväll/ Fredag morgon

Imorgon ska jag upp tidigt
Men måste bli lite trött först
Halv 2
Mätt på pannkakor fortfarande
Fin Onsdag
Nu trorsdag
Dans som vanligt på kvällen
Idag var det Bollywood
Hur kul som helst
Skulle gå hem i en Indisk Rock-opera 
Med tanke på alla moves jag kan nu :D

Varför inte den här? haha


 


Torsdag Morgon

Jag tror jag skulle må bra av att gå upp lite tidigare på dagarna. Idag började dagen 9 och jag är hur glad osm helst. Jag har vaccinerat mig idag. Inte många veckor kvar till Thailand. Blev bjuden på studentskiva precis innan jag åker. Älskar temat och jag ska klä ut mig som pinuppa.

Livet älskar mig idag


Neopolitan dreams





Nyheter

V sms kl 17.28;
Tror jag såg en död människa nyss.. Konstigt. Om personen levde skulle han ju inte ligga i en säck?


Svar till V;

Fast på rälsen - överkörd av tåget

Mannen hoppade ner på rälsen för att ta upp sin telefon.

Men han lyckades inte ta sig upp.

Flera personer försökte hjälpa honom, men de hann inte innan tåget kom.

Dödsolyckan inträffade på tisdagseftermiddagen på t-centralen i Stockholm. Mannen, som var i 40-årsåldern tappade sin telefon på rälsen och försökte hoppade ner för att hämta den.

Sedan lyckades han inte ta sig upp

– Det var flera som försökte hjälpa honom upp, men det gick inte. Och sedan kom tåget som inte hann stanna, säger Viktor Adolphson, polisinsatschef vid Norrmalmspolisen.

När polisen först kom till olycksplatsen cirkulerade uppgifter om att någon hade knuffat mannen. Och eftersom det var rusningstrafik hördes många vittnen innan polisen kunde fastställa att det rörde sig om en ren olyckshändelse.

Trafiken på den röda linjen stod stilla i en timme och många människor som såg olyckan chockades.


Aftonbladet


Fröken där

har kommit hem efter en lång dag. Upp och ner. Humöret på botten. Men jag får väl tänka lite extra på bra dagar. Imorgon ska man baka tårta. Tårta är bra. Magen blir glad. Gladast. Mitt humör ikväll blev inte bättre trotts underbar pizza från hörnet och en massa Cola. Tjock. Känner jag. Trodde dans skulle göra mig uppåt. Sover jag för mycket? 

Jag ser fram emot helgen. En helg som alla andra bjuder på fest. Dricker jag för mycket? det kan jag inte tro. Det finns ju värre. Vad hände med resan till Lund? Fröken här är inte riktigt med på noterna längre. Alltså jag. Ingenting är som det ska vara. Allt bara spretar och jag vill samla in allt runt omkring mig så att jag kan ta tag i mig själv. Men jag kanske inte ska oroa mig? Jag oroar mig för mycket. 


 

 

Må som sommaren

Början på veckan och jobbet kallar. Trött. Jag kunde ha svurit på att det var sommar inatt. Men när jag vaknade så insåg jag att det var en dröm precis som allt annat. Jag springer runt i sommarkläder inomhus. Vill inte ta på mig jackan. Jag hade planerat. Jag skulle ta cykeln till stan. Köpa en bulle på ett konditori och sola på kajen där vid båtmacken. Men det är fortfarande vinter. Kallt. Lite dans kan nog muntra upp mig. Några timmar kvar. Kanske lite kärlek på det och jag komer må som sommaren trotts allt.'





Livet hade varit bra underbart då

Jag är så trött idag. Bara stirrar in. På den röda väggen. Inte min vägg. Hade jag sagt det tomma vita hemma? men inte idag. Allt går fint nu. De senaste dagarna har jag bara följt med. Stockholms kullerstensvägar har slutat vara hårda och kalla. Nu är de mjuka som gräddglass och jag knäar mig fram för att visa min uppskattning. Min spegelbild är berlinvit och jag hoppas det fortsätter i samma takter. Hjärtat sätter stopp men det sätter igång min kropp.  Hemma sover jag med tända lampor och jag är snart 20 år. En hemresa till landet långt borta bredvid har väckt mig många nätter i rad. Spökena vill inte försvinna. Men inte här. Inte hemma. Här sover jag som ett lamm. Mardrömmar letar sig inte till mig här. Och det är bra. Jag orkar inte sitta uppe tills det ljusnar.

Vädret är fint idag. Solen får göra min dag. Det luktar kallt och vinter. Jag ångesthoppar inte. Jag oångesthoppar istället. Så länge jag inte sitter hemma. Då är ångesten påtaglig. Ibland. Men jag kan alltid försvinna in i mitt lilla land. Fly med min stegrande knallvit ponny. Henne jag kallar pricken trotts hennes rena päls. Jag rider med henne på en stor äng och jag har spira och krona. Jag är kungen och drottningen som dansar på blommiga lakan. Blommiga lakan som jag och Han har picknick på. Vi dricker äckligt rosévin och äter chokladpraliner som jag fått av stadens enda konditor. Jag tvistar på min väns mustasch och letar efter alla leverfläckar på hans kropp. Efter en stund somnar vi i röd berusning. Jag drömmer inte. Men jag mår fint ändå. Jag gnyr i sömnen som jag brukar. Fnittrar lite i ett mörker och jag vaknar av ett; vad är det? Jag sitter på mitt rum som nyvaken ur en psykos. Livet hade varit bra underbart då.


RSS 2.0