Jag vill ha krama

Jobbiga arbetsdagar har tryckt som spikar i nacken på mig. Har ingen annan än mig själv att skylla. Min mage är full med tortilla chips och med välbehag kan jag tycka dagen varit bättre än på mycket länge. Jag kan åka hem och äntligen känna mig nöjd. Dagen har varit; jag vill ha krama, jag vill ha jaga, jag vill ha busa. Barn är underbara. Kan vara karma? Träsmak och svullna fötter väntar. Med äiti ska jag dricka vin och mysa framför film ikväll. F lär inte delta. Han är mest glad över att få slippa oss två efter en veckas tjafs 'a la mensbarn/resenoja.

Sång som smakar gul våräng och champagne på mitt vis

Imorgon bär det av till thai. Härligt ska det bli. Kramar och kyssar från sverige och solen kommer le mot mig med sina stickiga strålar. Solen sticker inte lika mycket i sverige ännu. En fin låt går på repeat på min Ipod. Så sant så sant, sången råkar vara lite av en Ko som springer på gulgrästäckta ängar. I ett litet land nära långt borta.


♪  Mumford & Sons - Winter Winds


Måndag.

Jag har färgat och donat med håret. Det Kliar och ömmar. Tre dagar kvar och jag sitter på flygplan till thai. Trots det måste jag vänta fem dagar på V. Hoppas det är lika för oss båda. Jag mår illa och inte ens den vackraste låten kan få mig sluta tänka. Om jag fick välja skulle jag hata istället. Har ju inte varit ett problem förr men nu kan jag inte. Har å andra sidan inte försökt hata så mycket. Tänk om jag lyckas? Det skulle göra ont. 

Minilogue - The Leopard (Extrawelt Remix)  





Inlägg Fredag

Bakfull och sorgsen. Jag får kärlek men den är långt borta. Ibland kommer den bort i posten. Jag har slumrat på soffan och drömt mardrömmar. En dröm kommer jag ihåg. Jag minns att jag stod på tunnelbanan på väg till ingenstans. Ett spädbarn hade fastnat i ventilationstrumman som var stort nog att rymma ett större husdjur. Jag kunde inte se barnet, bara höra. Spädbarnet skrek för sitt liv och det tog inte mer än några sekunder så kunde man känna doften av bränt kött. Vedervärdigt. Spädbarnet skrek ännu mer och rätt vad det var så regnade det blod på oss alla i vagnen. Jag skrek och grät och trots tröstande visor i mitt öra från han som vaktar mina drömmar kunde jag inte förmå mig lugnas ner. Visorna vart finare och finare men skriket blev värre och värre och blodet blev tjockare och tjockare. Jag vaknar illamående. Jag har fått sms av han som vaktar mina drömmar. Jag blev inte glad. Nu går dagarna ännu mer sakta och jag saknar så det svider i mig.




Snart sommar, sen, sommar

(nästan) En vecka och jag dansar i thailand. Härligt. Sommar sommar. Sommar när jag kommer hem. Kan jag hoppas. Säkert vår. Men men. Emmaboda frestar. Crystal Castles ska tydligen spela. Lycklig lycklig. Kanada Kanada i Sverige Sverige. Juli är långt borta med samtidigt mycket nära. Får känslan av att jag kommer vifta in sommaren på vita, röda och rosa rosor. Mycket av det röda. Mycket Mycket av det röda. :D <3

Crystal Castles - Crimewave


Garbo'a med mig

Jag vill dansa i höga klackar och posera fabulous a la Greta Garbo. 
Jag vill dansa i höga klackar och posera fabulous a la Greta Garbo.
Jag vill dansa i höga klackar och posera fabulous a la Greta Garbo.
Jag vill dansa i höga klackar och posera fabulous a la Greta Garbo.
Jag vill dansa i höga klackar och posera fabulous a la Greta Garbo.

Det spritter i mig. Waacking till sömns

Don Ray - Standing In The Rain



Hallonpaj och vårsol

Vintersol?
Nej
Vårsol på blå himmel. Dagen ska tillbringas med ett packet cigaretter i handen och promenader i snön. Baka något. Kanske hallonpaj.









^^


Ljusblå och lagom glad

Man kan inte undgå den pågående Alice hysterin. Underlandet syns överallt, verkligen överallt.´När jag för ett år sen fick höra att det skulle komma en ny Alice i underlandet film vart jag lyrisk och nära på tokig. Jag hade redan långt innan det tillfället bestämt mig för att det var min favoritsaga, läst boken säkert hundra gånger och sett Walt Disneys film från 50-talet lika många gånger. Som sagt, jag vart lyrisk och kanske var det den förväntan jag gick runt och bar på som fick mig att överleva lite till. Jag hade aldrig kunnat ens fantisera om att jag kanske skulle tröttna. Jag tröttnar inte på Alice i underlandet. Aldrig! Men denna mani som lägger sig över ett Underlandet vilande land. Jag tyckte om när Underlandet vilade på bokhyllorna för då kunde jag känna mig, pyttelite, egen.

Men istället står jag framför min spegel iklädd ljusblå klänning, ett vitt förkläde och en massa rosetter i håret, känner mig inte rolig alls precis före filmvisning.

Imorgon Alice! WOAAAAA

"Räven raskar över isen
och räven överraskar grisen.
Får vi lov, och får vi lov
att hoppa hage på spisen"



Dagbok 22 September 2009 Tisdag

I söndags fick jag ett sms

  •  Fuck. You. Ditt simpla jävla kräk. Jag har stått ut med ditt jävla sentimentala. Det enda som krävdes var lite alkohol!? BITCH.

Jag var arg. Han var arg. Jag skrek min hals blodig. Han grät som jag aldrig hört någon gråta förr. Trodde han skulle tappa andan. Jag bara svart. Somnade den natten med samma mellankolik som alla andra nätter. Inte ledsen, inte glad, inte arg, inte lycklig.



Jag tror jag ska bränna min dagbok.
2009 var inget bra år.
Mina texter gör mig ingen skada men jag vill gärna inte att de förpestar min bokhylla.

Jag bränner den.


Illamående hejdå, hej thailand

V är på väg till thailand. Åh! Ensamt. 3 veckor bort. Jag får hålla mig sysselsatt. Kärlek är sjukt orutinerat. Fick låna mössan och en tröja. Ska nosa på dem till sömns. 3 veckor. Kanske 3 månader. Sjukt orutinerat.

RSS 2.0